Wat anderen over IDevelop Coaching zeggen

Door IDevelop leerde ik mijn vaardigheden en professioneel gedrag te veranderen. Claudia creëerde voor mij een coaching programma op maat om mijn doelen te bereiken en om de onderbewuste angst te overwinnen die beperkingen oplegde in mijn zakelijke groei. Ze vond een manier om mijn persoonlijkheid niet te veranderen, maar om mijn zelfreflectie te vergroten en mijn gedrag aan te passen om mijn doelen te bereiken. Of je nu ondersteuning zoekt in persoonlijke ontwikkeling of in de omgang met specifieke situaties in je professionele leven, ik raad je aan om contact op te nemen met Claudia.

D. P., manager regulatory affairs

 

 

Claudia coacht op een betrokken en prettige manier met veel inzicht in de verschillende methodes en veel aandacht voor mij als cliënt. Een kundige coach met een warme en open persoonlijkheid. Na de sessies merkte ik een duidelijke positieve verandering en voelde ik me vrijer en rustiger.

K. N., adviseur duurzaamheid

Elk contact met een relatie zorgde voor een slecht humeur en zelfs frustratie bij mij. Met Claudia leerde ik mijn perspectief te veranderen ten opzichte van die persoon. Sindsdien verheug ik me op elke ontmoeting met deze persoon en is onze relatie sterk veranderd.

S. S., accountmanager

Claudia is een erg empathisch en rechtlijnig persoon. Ze heeft me zeer geholpen in een sollicitatieproces, terwijl ik veel te nerveus was om me voor te bereiden op een sollicitatiegesprek. Bovendien heeft ze niet alleen veel ervaring in business coaching, maar ook in persoonlijke coaching en kan ze daarom een perfecte ondersteuning zijn bij het ontwikkelen van een gelukkige lifestyle, carrière en relaties. Naar mijn mening is ze een van de beste coaches die ik tot nu toe heb ontmoet. Wat ik vooral waardeer, is haar analytische geest en haar vermogen om je ogen te openen en je dingen vanuit een ander perspectief te laten zien. Dingen van bovenaf te beschouwen maakt het vaak gemakkelijker om beslissingen te nemen die in de eerste plaats moeilijk leken.

M. F., architect

IIk was al een tijdje bezig met het bepalen van mijn dromen en doelen en om hieraan vorm te geven. Claudia heeft me tijdens sessies geholpen de meest belangrijke vraagstukken voor mezelf duidelijk te krijgen en mijn doelen te visualiseren. Op heel professionele wijze en met veel invoelingsvermogen stelde ze hierbij hulpvragen om me op mijn pad te zetten. Na de sessies was ik dan in staat actief mijn eerste stappen te zetten en veranderingen in mijn leven aan te brengen. Ik kan iedereen aanraden met Claudia te werken; ze weet precies hoe ze je de spiegel moet voorhouden om jezelf beter te begrijpen.

B. v. A., life coach

Ik heb bij Claudia een sessie gehad voor mijn stress gerelateerde maagklachten. Deze sessie is voor mij zeer effectief geweest, want ik heb namelijk geen maagklachten meer. Claudia gaat op een intuïtieve en integere manier om met haar cliënten. Daarnaast werkt zij doelgericht en zorgt zij voor een veilige en vertrouwde omgeving.

D. S. , administratieve medewerker

 

IDevelop_Gouden StressLess! Tips

Zet hier de eerste stap en download nu het gratis e-book
Bewezen StressLess! Tips

Je ontvangt dan ook regelmatige tips per e-mail.  Uiteraard behandel ik je gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.